|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cali, colsulting, danışmanlığı, dream, eğitim, yurtdışı |
![]() |
Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - Cali Dream Colsulting |
![]() |
![]() |
#1 |
kavazaki
|
![]() Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - Cali Dream Colsulting![]() California’da İngilizce Öğrenin Yabancı dil eğitimi konusunda pratik yapıp yaşayarak dil öğrenmek en etkili dil öğrenme yollarından biridir ![]() İngilizce öğrenmek isteyenler, yurtiçinde dil öğrenip pratiklerini arttırmak için yurtdışına da eğitim almayı uygun görmektedir ![]() ![]() En ekonomik koşullar ve uygun şartlar içinde yabancı dilinizi yurt dışında geliştirmek istiyorsanız, hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz ![]() Neden Amerika’da Dil Eğitimi İngilizce eğitimi almak için çoğu kişinin tercih ettiği özgürlüklerin ülkesi Amerika dil eğitimi almak için oldukça fazla tercih edilen bir ülkedir ![]() Öğrenciler hem konuşup, hem de dil eğitimi alırken bir yandan da part time işlerde çalışarak dili daha etkin kullanmaktadır ![]() Neden California? Çünkü Amerika’nın en kalabalık eyaleti olan California dil okulları dünyanın dört bir yanından gelen kişilere kaliteli bir eğitim vermektedir ![]() Ayrıca Los Angeles gibi bir çok şehir de bu eyalettedir ![]() ![]() ![]() Eğitim danışmanlık firması olarak destek alacağınız Cali Dream Consulting hayallerinizi gerçekleştirmek için ilk adımı atabilmenizi de sağlayacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|