Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakım, kombi, tamir

Kombi Tamir Ve Bakım

Eski 08-12-2016   #1
kombici

Kombi Tamir Ve Bakım

Kombi bakım ve tamirinin yanı sıra, parça değişimi, kombi temizliği, radyatör bakımı gibi bir çok destek hizmeti ile sizlerle birlikteyiz
Bizim amacız sizlere kaliteli ve uygun fiyatta hizmet sunmaktır
Geçenlerde bir yerde enteresan bir yorum okumuştum
Adamın biri kombi cihazından oluşan bir problem nedeniyle (adını vermek istemiyorum çok önemli bir markanın ) yetkili servisini aramış, derdini anlatmış, yetkili servisteki bayan en geç 5 gün sonra 2000 kadar elemanların geleceklerini söylemiş ve telefonu kapatmışlar
5 gün olmuş arıza sahibi söylenen saatten daha ileriki bir saate kadar beklemiş ve gelen olmamış işin aksi tarafı arayanda olmamış
Diğer gün yine aynı şekilde, gelen ve arayan olmamış bu sefer arıza sahibi tekrar yetkili servisi aramış ve oradan ertesi gün için söz verilmiş ama ertesi gün gene arayan ve gelen olmamış
Arıza sahibi artık sinirden delirmek üzere tekrar servisi aramış ve onları şikayet edeceğini belirtmiş bu sefer yetkili servisten hemen elamanların gönderileceği söylenmiş ve telefon kapanmış
Birkaç saat sonra arıza sahibinin evine yetkili servis elamanları gelmiş iki dakikada hemen söyle bir bakı vermişler hatta gerekli aletleri de ev sahibinden istemişler, tabi ev sahibi cidden çok sinirli bunun ardından ev sahibi birde sıcak su borularında sıkıntı olduğunu söylemiş ama kombi servisi elemanları bunun için ayrıca bir randevu almasını ve arızayı anlatmalarını söylemişler ve oldukça dolgun olan ücretlerini alıp gitmişler
Şimdi sorarım size kim haklı hadi onu da geçtim bu kadar ünlü bir firmanın servis elemanlarının yaptığına bakar mısınız
Marka demek her zaman iyi olduğu anlamına gelmez kısacası Firmamız kombi tamiri ekibi olarak bizlere günün her saati ulaşa bilir ve anında teknik destek alabilirsiniz Aradığınız uygun fiyat, güven ve kalite ise biz buradayız sadece aramanız ve adres bırakmanız yeterli devamı bizde

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com