Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aka, çanta, deri, erkek

Aka Deri - Erkek Deri Çanta

Eski 08-02-2016   #1
kombici

Aka Deri - Erkek Deri Çanta

Aka Deri, 1980 yılından bu yana müşteri isteklerine uygun yurtiçi ve yurtdışı tasarımları ve kalitesiyle önde gelen deri ürünleri üreticileri arasında yerini almıştır

Tasarımlarımız kendi bünyemizde bulunan tasarımcılar tarafından yapılmakta ve profesyonel üretim kadrosuyla ISO 9001:2000 Kalite Standartları doğrultusunda müşterilerimizin beğenisine uygun ürün haline getirilmektedir

Aka Deri Ürünleri'nde yer alan el yapımı ürünler arasında; cüzdanlar, erkek deri çanta, kemerler, evrak çantaları, bayan çantaları, seyahat çantaları, ofis ve kişisel kullanım için çeşitli deri aksesuarlar koleksiyonu yer almaktadır

http://wwwakadericomtr

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com