Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
webkur

Neden WEBKUR ?

Eski 05-25-2016   #1
amacdizayn

Neden WEBKUR ?

WEBKUR 'da Hosting siparişi verirken kullanmak istediğiniz işletim sistemini seçerek sipariş verebilir ve daha sonra istediğiniz zaman işletim sistemini değiştirebilirsiniz Webkur hosting sunucuları disklerde olabilecek fiziksel sorunlara karşı raid altyapısı ile çalışmaktadır Bu sayede verileriniz her zaman bir adım daha güvenlidir Ayrıca hosting sunucularımız Wordpress, Joomla, MyBB ve SMF gibi popüler scriptleri %100 desteklemektedir Ayrıca yeni entegre ettiğimiz "Site Sihirbazı" yazılımı ile kod ve tasarım bilginiz olmadan kendi sitelerinizi yapabilir ve hızlı bir şekilde yayınlayabilirsiniz

Aynı zamanda bayi hosting hizmeti ile birden fazla web sitenizi tek bir panel üzerinden yönetebilir, müşterilerinize hosting sağlayabilirsiniz

Webkur aynı zamanda VDS ve VPS sunucu hizmetide sağlamaktadır VDS sunucu hizmeti tamamen müşteriye özel sunuculardır ve tamamen birbirlerinden bağımsız çalışarak yüksek performans sağlamaktadır 0850 333 46 78 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com