![]() |
Günlük Fal |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük FalGünlük Fal KOÇ: Her duyguyu yoğun yaşar bir Koç; ama asıl ilginç olan dışarıdan hiç de öyle görünmemesidir çoğu zaman ![]() ![]() ![]() BOĞA Bazı insanların eline geçen en güzel şey bir Boğadır ama elinden kaçırana kadar bunu anlamazlar ve anladıkları zaman hep "çok geç"tir; İKİZLER: KARŞISIDAKİNİ GÖRMEZDEN GELEREK CEZALANDIRANLAR İkizler Terazi Aslan Başak YENGEÇ : Hassas olabilir bir Yengeç ![]() ![]() ASLAN : Bir Aslan hayatını hiçbir zaman birine muhtaç olarak yaşamaz ![]() ![]() BAŞAK: Seni uyaranlar iyiliğini düşünse de canını çok sıkıyorlar ![]() ![]() ![]() TERAZİ : "Adam gibi adam" ister hayatında Terazi ![]() ![]() ![]() AKREP’in ruh hali şu an sıkıntıdan patlamakta ![]() YAY: Her ne kadar aşka inanmıyorum desen de "aşık olsam da götüm başım dağılsa" diye iç geçiriyosun hınzır seni ![]() ![]() KOVA : Bu sıralar çok şey istemiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() OĞLAK: Stresli günler geçiriyorsun ama sakin olmalısın aşkım ![]() ![]() ![]() BALIK: Senin gibi dünya tatlısı insanı yalnız bırakıyorlar ya şaşıyorum valla ![]() ![]()
![]() |
|