Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fal, günlük

Günlük Fal

Eski 05-19-2016   #1
Şengül Şirin

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ, BALIK, KOVA, BOĞA Sinirlendiğinde çok tehlikeli olurlar, dikkatli olun

BOĞA Kalbi kırıkken sana "seni görmek istemiyorum" derse sakın gitme Gidersen onu kaybedersin

İKİZLER: İkizler: kimseye fedakarlık yapmak zorunda değilsin kimse senden değerli değil canım boşver ne bok yerlerse yesinler, he de geç

YENGEÇ: Aşka karşı biraz kırgınlık olmuş sanki aşkım Yalnız kalman biraz seni rahatlatabilir Kuruntu yapma fazla oluruna bırak

ASLAN: Aslan: Aslanın peşinden koşmasını bakleyen daha çok bekler Stop

BAŞAK: Bir Başağı üzersen sana bin DERT verir / Gerekli gereksiz konuşursan TERS cevap verir! / Aldatırsan muhteşem DERS verir!

TERAZİ : Kendini suçlamaktan vazgeç Sen yapman gerekeni yaptın Unutma; İnsanların ne söylediği değil senin ne söyleyeceğin önemli !

AKREP: Kendine bir dünya kurmuşsun ve içine kimsecikleri almıyorsun Benim dünyam benim krallığım demen seni ulaşılmaz yapıyor

YAY: Bir Yay sevdiği insanın yaptıklarını öğrenince sadece güvenini kaybeder ama karşısındaki o an her şeyini kaybeder!

KOVA : İnsancıl, bağımsız, huysuz, iradeli, arkadaş canlısı, değişken, yardım sever, özgür ruhlu

OĞLAK: Dışarıdan ne kadar güçlü görünürse görünsün içinde narin bir yapısı vardır oğlağın Onu kırmamaya özen göstermelisin

BALIK: Balık: ve bir balık nasıl susturacağını bilemez özleyen kalbini gecenin en onsuz saatinde

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com