Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fal, günlük

Günlük Fal

Eski 05-12-2016   #1
Şengül Şirin

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ’un ruh hali: KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM

BOĞA: Boğa: hayırdır ne bu iyimserlik polyanna mısın sen canım? tamam iyi kalplisin ama etraf şerefsiz çıkarcılarla dolu, kullandırma kendini

İKİZLER : Kendisine bir şeyin ısrar edilmesinden hiç hoşlanmaz İkizler O bir şeyi istemiyorum demişse, istemiyordur O yüzden sadece sus

YENGEÇ: Duygusal Burçlar : - Başak Oğlak Kova Yengeç

ASLAN: Kararsız kaldığın bir dönemdesin Yalan dolan sana göre değil Eski bir dostun arkandan atıp tutuyor ona göre aşkım

BAŞAK: İnsanların bencil olduğunu anladın ama kafan biraz geç dank etti Her şeyi kendin için yap aşkım onlar bugün var yarın yok

TERAZİ Sevdiği kişiyle gurur duymak ister Terazi Zaten gurur duymayacağı bir kişiyi de sevmez

AKREP: Kokunu içine çeken bir insanın senden vazgeçme gibi bir lüksü olamaz aşkım En büyük özelliğin ve en büyük silahın bu senin hayatım

YAY: Erosla konuştum aşk okunu kıçına saplıcakmış dikkat et aşkım Bu yeni aşk da ötekiler gibi olmasın eline yüzüne bulaştırma

KOVA : Sevdiği insanla kavga edince gününü kendisine zehir eder bir Kova

OĞLAK : Aşık olunca aklı başından gider Atarlı dediğiniz Oğlak bir bakmışsınız sakin birisi olmuş Ama aşık değilse atara devam

BALIK : Özledikçe agresifleşir bir Balık Özlediği kişiyi mahveder " Yanımda olacaksın banane" diyecek kadar manyaklaşır

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com