Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güncel, haberleri, teknoloji

Güncel Teknoloji Haberleri

Eski 04-25-2016   #1
amacdizayn

Güncel Teknoloji Haberleri

Güncel teknoloji haberleri; özgün, yazım ve imla kurallarına uygun ve güncel konular olmalıdır İşte teknoloji haberleri hakkında bilgiler

Ülkemizde teknoloji haberleriokunma oranı son 2 yıl içerisinde %20 oranında artış gösterdi Ülkemizde teknolojik gelişmelerin yaşanmasıyla beraber insanlar da teknolojiye ilgisini arttırdı

Yapılan araştırmalara göre teknoloji dergi ve kitaplarının satış oranı son 5 yılda %12 arttı Öte yandan teknoloji ve bilim konulu program izlenme sayısında da gözle görülür bir oranda artış mevcut

Peki insanlar teknoloji haberlerini hangi platformlarda takip ediyor?

Mobil internet
Masaüstü bilgisayarlar
Dergiler
Gazeteler
Kitaplar
Televizyon programları

Teknoloji haberleri okunma ve takip etme oranının artmasında teknoloji haber sitelerinin ve platformlarının yaptığı çalışmalar büyük rol oynuyor

Biz de TeknoSultan ekibi olarak okuyucularımıza güncel teknoloji haberleriaktarmak için çalışmalar sürdürüyor ve yazılarımızın kalitesini günden güne arttırıyoruz

TeknoSultan içeriklerinin tamamını özgün tutar Faaliyetlerini site yönetimi ile birlikte amatör içerik sağlayıcılar, yazar ve editörler ile birlikte kişisel ev ofisinden sürdürmektedir

Mobil bölümünde mobil uygulama haberlerini, mobil haberleri, android, ios ve windows phone haberlerini, çeşitli görseller, tanıtım konuları ve inceleme haberlerini işler

Sosyal Medya bölümünde Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal ağlarla alakalı haberleri paylaşır

Yazılım bölümünde yazılım haberlerini, işletim sistemleri haberlerini, program haberlerini, güncelleştirme haberlerini resimli ve videolu şekilde birçok haberi üyelerine ve takipçilerine aktarır

Oyun bölümünde oyun konsollarıyla alakalı haberleri, güncellemeleri ve yeni oyunların incelemesini, oyun ipuçlarını takipçileriyle paylaşır

Güvenlik bölümünde mobil ve PC platformları için virüsten korunma yöntemlerini, akıllı telefon güvenliğini ve veri korumasını, sosyal medya hesap güvenliği için neler yapılması gerektiğini paylaşır

Misyonumuz, gündemde olan haberleri ve gelişen teknoloji ile ilgili doğru ve tarafsız bilgiyi içeren bir haber paylaşım portalı olarak okuyuculara bilgi aktarmaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com