Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avı, kelime

Kelime Avı

Eski 03-30-2016   #1
amacdizayn

Kelime Avı

Mobil oyunların kaliteli, gün geçtikçe artıyor Son olarak hem bilgilerinizi arttıracağınız, hem de kelime dağarcığınızı geliştireceğiniz mükemmel bir yapıya sahip olan Kelime Avı oyunuyla, online olarak diğer çevrimiçi rakiplerinizle bilgilerinizi yarıştırabilir, mükemmel anlar yaşayabilirsiniz Birbirinden güzel anlara sahne olduğu gibi, global anlamda da ilk sıralara yükselmenize olanak sunan; hem hız hem de bilgiyi baz alan harika bir tasarıma ulaşabilirsiniz Kelime Arama, bildiğiniz kelimelerin uzunluğuna göre puanlar kazanma ve en iyi skorları elde etmek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşacağınız bu oyun, Bulmaca oyunları arasındaki en kaliteli yapıya sahiptir

Deneyerek oynamanın ne kadar keyifli olacağına varabileceğiniz, aynı zamanda doğru anlarda en iyi şekilde vakit geçirmek, kelime bilgilerinizi de Türkiye çapındaki tüm oyuncularla yarıştırmakla birlikte eğlenebileceğiniz bu oyunla, en iyi zamanlarınızı geçirebilirsiniz Android ve iOS işletim sistemine sahip olan tüm akıllı telefonlarda çalışan, aynı zamanda eğlenceyi direkt elinizin altına getiren oyunla beraber, kaliteli zamanlar geçirmekte oldukça kolaylaşıyor Kelime Avı, sizlere en eğlenceli zamanları vaat eden, kaliteli oyunlar arasındaki yerini daima korumaktadır

Android:https://googl/8s2QkY
IOS:https://googl/wu5C9i

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com