Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oyuncaklar, teknolojik

Teknolojik Oyuncaklar

Eski 03-02-2016   #1
Teknolojikimam

Teknolojik Oyuncaklar

Teknolojik Oyuncaklar
Teknoloji bugün belirli bir gelir düzeyine sahip olan hemen her kişinin ilgi odağı olmayı başarmaktadır Gerek yapılan yenilikler gerek hayata kattığı olumlu sonuçlar gerekse de pek çok işi aynı anda yapabilen ve insanların işlerini kolaylaştıran bu ürünlerin ortaya çıkması ile artık bir lüks olmaktan çıkmış ve adeta ihtiyaç haline gelmiştir diyebiliriz Yaygın kullanılan teknolojik ürünler arasında gösterilen ve bugün hemen her insanın en az 1 tane sahip olduğu cep telefonları düşünüldüğünde; üretildiği ilk yıldan bu yana en çok satan listesine girmeyi başaran Iphone cep telefonları Apple türkiye markası ile üretilmeye halen devam etmektedir Süregelen bir dizi halinde üretimi başlanan ve uzun yıllar boyunca da devam edecek gibi görünün Iphone’lar; bugün dünyanın hemen her ülkesinde satış yapabilmekte ve piyasa çıktığı anda satış patlaması yaşamaktadır
Bundaki temel nedenler arasında kendine has işletim sistemi olan IOS işletim sistemini kullanıyor olması ve teknolojisi ile rakipleri arasında ciddi farklar yaratıyor olmasıdır Kullanıcıların hızlılık, verimlilik ve estetik gibi kaygılarına son veren Apple, artık bir dünya markası haline gelmeyi de bu sayede başarmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com