![]() |
Günlük Fal |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük FalGünlük Fal ![]() KOÇ: “Psikolojim o kadar hızlı değişiyo ki ben bile hızına yetişemiyorum” ![]() BOĞA: Bağlanmaktan korkar Boğa,çünkü severse delice bağlanır! Vazgeçemez, kopamaz bir daha ![]() İKİZLER: Burnunun diki ikizler’in sevdiği yoldur ![]() YENGEÇ: Hayatına bi yengeç girmişse, muhakkak çok derin bir iz bırakmıştır ![]() ![]() ASLAN: Bir Aslan’ın olmazsa olmazlarindan biri de 7/24 muzik dinlemek ![]() BAŞAK’lar, yalnız kalmayı tercih ederler ![]() TERAZİ: Sebepsiz insanlara bağlanmayı sevmez ![]() ![]() AKREP: Kalmak varken Akrep’in hayatından gitmeyi tercih eden,kendisi kaybeder ![]() YAY: Bir Yay seninle beraber gülüyorsa gerçekten çok şanslısın demektir ![]() KOVA: Hiç kafaya takmaz gibi görünür Kovalar ![]() ![]() ![]() OĞLAK : Neden uğraşıyorsunuz ? Bırakın, kenara çekilin ve izleyin ![]() ![]() BALIK: Biliyorum garip ama en çok sevdiği insandan utanır bir Balık ![]()
![]() |
|