Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alp, gülan, ziya

Ziya Alp Gülan

Eski 01-08-2016   #1
kombici

Ziya Alp Gülan

İnternet dünyasında birçok web sitesi ve de blog açıldı Bloglar açılmaya devam ediliyor Buna rağmen blog açan site sahipleri açtıkları bloglar hakkında ya eğitim görmemiş, ya da o konu hakkında bilgisi olmayan sadece internet arama motorlarına çok fazla yazıldığından dolayı o kategoride bir blog açmak isteyen kişiler tarafından dolmuş durumda
Durum böyle olunca da örneğin; bir sağlık sitesine girdiğinizde belki de sağlık konusunda herhangi bir bilgisi olmayan yalan ya da kulaktan dolma bilgiler ile blogunu süslemeye çalışan yazarlar da görmekteyiz Buna rağmen Ziya Alp Gülan tarafından açılmış olan kişisel blog tamamen bilgi sahibi ve üniversite eğitimini tamamlamış olan kişi tarafından açılmıştır
İstanbul Teknik Üniversitesi eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisans dahi yapan Alp Gülan açmış olduğu bu kişisel blogu ile otomobil tutkunlarına hitap ediyor Otomotiv sektöründe yaşanmakta olan gelişmeleri, otomobil bakımlarını ya da ÖTV gibi sürücüleri yakından ilgilendiren konular kendi özel ve kişisel blogunda paylaşmakta Gülan hem gerçek, hem güncel hem de yalın bilgiler sunuyor wwwziyaalpgulancom

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com