![]() |
Burçlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() BurçlarSırasıyla EN KISKANÇ 6 BURÇ ; 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() BOĞA: 'KOLAY KOLAY SEVEMİYORUM, SEVİNCEDE VAZGEÇMİYORUM' diyen Burçlar; Boğa, Balık, Akrep, Aslan, Yay ve Kova İKİZLER: Kırgın bir İkizler insanı,günlerce gecelerce hiç konuşmadan sizinle aynı evde ya da ortamda yaşayabilir ![]() ![]() YENGEÇ’in ruh hali: Herşeyi oluruna bırakmaktan sıkıldım ![]() ASLAN’ın ruh hali: Artık hiçbir şey için heveslenmiyorum ![]() BAŞAK burcunun güvendiği birkaç arkadaşı vardır ![]() TERAZİ: Bir TERAZİ’nin aşık olacağı kişi özel olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AKREP’in gereğinden fazla değer vermek gibi pis bir huyu vardır ![]() YAY: Bir Yay’ın vurdumduymaz,soğuk halleri pistir terstir,insanı deli eder ![]() ![]() KOVA: Doğuştan psikologdur Kova ![]() ![]() ![]() OĞLAK’ın ruh hali: Vücudumun dörtte beş’i uykusuzluk ![]() BALIK: Zor olduğu için çekici, anlaşılmaz olduğu için vazgeçilmezdir Balık ![]()
![]() |
|