Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biöğrensek, eğitim, platformu

Biöğrensek Eğitim Platformu

Eski 10-20-2015   #1
kavazaki

Biöğrensek Eğitim Platformu

Bi’öğrensek, adından da anlaşılacağı gibi bir eğitim platformu olarak yayın yapıyor, site içerisinde eğitim kategorileri ilk olarak gözümüze çarpıyor, eğitim kategorilerinden bazıları girişim, özel ders, ileri düzey, iş dünyası, çocuklar için, yabancı dil gibi çok geniş kapsamlı eğitim programlarını biöğrensek platformu üzerinden satın alabiliyoruz

Bi’öğrensek aracılığıyla sizde bilgi ve deneyimleriniz üzerine eğitimci olarak kayıt olabilir, eğitimlerinizi oluşturduktan sonra biöğrensek üzerinden satışa sunabilirsiniz

Bi’öğrensek in amacı eğitimciler ile eğitim ihtiyacı olan bireyleri güvenli bir platformda buluşturmak, bunun en güzel örneği eğitim sonrası ücret eğitimcilere aktarılıyor eğitim sürecinde herhangibir problemde ücretiniz biöğrensek güvencesinde oluyor ve size iadesi gerçekleştiriliyor

Daha detaylı bilgi ve eğitimlere göz atmanız için: https://wwwbiogrensekcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com