Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aybit, bakım, sistemi, yönetim

Aybit - Bakım Yönetim Sistemi

Eski 09-20-2015   #1
b.a.f.

Aybit - Bakım Yönetim Sistemi

Birçok işletmede kullanılan makinelerin duruş süresinin maliyeti çok fazladır Hatta duruş maliyetleri günümüzde bakım faaliyetlerinden çok daha fazla olmuştur Durum böyle olunca işletmelerde maliye açısından büyük sıkıntılar ortaya çıkmıştır Fakat kullanacağınız kaliteli bakım yönetim sistemi programları sayesinde bu durumun üstesinden gelmek çok kolay olacaktır

Aybit Bakım Yönetim Sistemi hâlihazırda birçok işletme tarafından kullanılan, duruş süresini en aza indiren ve bakım yönetimini en iyi şekilde planlayan programdır Bu program sayesinde makinenin çalışma süresi en aza indirilir ve bu sayede çok daha fazla üretim yapılır Üretim arttığında doğal olarak gelirinizde de artış olacaktır Üstelik bakım masrafları da giderek azalmaya başlayacaktır

Çünkü bakım yönetim programı sayesinde çalışanların ne yapması gerektiği önceden ayarlanır ve çalışanlara iletilir Bu sayede çalışanlarda çok daha fazla performans gösterir ve çok daha iyi sonuçlar alırlar Bunlara dikkat etmenin sağlayacağı etkiler çok fazla olacaktır Eğer sizde bu programları kullanırsanız işletmenizdeki performans artışını hemen fark edeceksiniz

Ayrıca iş emri takip programı sayesinde kim neyi ne zaman yapacak gibi daha pek çok durumu en iyi şekilde planlayarak kontrollerini de hızlı bir şekilde yapabilirsiniz Bu tarz bir yönetim şekliyle işletmenizdeki üretime ek olarak çalışanlarınızın çalışma performansında da büyük bir artış sağlanacaktır Böylece işletmenizden alacağınız verim eskisine göre çok daha fazla olacaktır

Site adresi : http://www.atilimyazilim.com/aybit_b...onetim_sistemi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com