![]() |
Günlük Fal 19,09,2015 |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük Fal 19,09,2015Günlük Fal ![]() KOÇ: Bir KOÇ’un değişmez döngüsü; Susar Gözlemler Sabreder Biriktirir Ve patlar ![]() BOĞA için güven tekrarı olmayan bişeydir ![]() İKİZLER için insanlar,hayal kırıklığıdır ![]() YENGEÇ’in ruh hali: Keşke verilen değer geri alınabilseydi,zerresini bırakmazdım ASLAN’ın ruh hali:Biriyle hem konuşmaya çok ihtiyacı olup hem de kimseyle konuşmayı istememek diye bir şey var ya,işte o çok kötü bişey BAŞAK’ın ruh hali: Günün her saati düzenli olarak sıkılıyorum ![]() TERAZİ: Terazi ; Yanlışı doğruyu bi kenara bırakıp anı yaşıyorsun ![]() ![]() ![]() AKREP’in ruh hali: Herkese samimi olan bana soğuk kalsın bi zahmet ![]() YAY: Bu şansızlığını ne yapacağız bilmiyorum Her şeyin en iyisini hak ederken en büyük kütükler seni buluyor ![]() KOVA: İleriye dönük güzel hayallerin var biraz zaman ver hemen olsun olsun diye diretme zamanla olacak en güzeli ![]() OĞLAK bazen müzik dinlemek için değil de, insanları duymamak için kulaklık takar ![]() BALIK’ın ruh hali: Aslında samimi insanlarız ama psikolojimiz bozuk ![]()
![]() |
|