Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çeviri, çiftinde, dil, kontrolü, profesyonel, redaksiyon, türkçeingilizce

Türkçe-İngilizce Dil çiftinde Profesyonel çeviri, Redaksiyon ve çeviri Kontrolü

Eski 09-06-2015   #1
b.a.f.

Türkçe-İngilizce Dil çiftinde Profesyonel çeviri, Redaksiyon ve çeviri Kontrolü

Tüm Türkçe'den İngilizce'ye ve İngilizce'den Türkçe'ye çevirilerinizin uygun fiyata, güvenilir ve profesyonel bir çevirmen tarafından yapılmasını istiyorsanız bu konuda size en kaliteli hizmeti vereceğime emin olabilirsiniz 2007 senesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra 2009 senesinde de İngilizce işletme bölümünü bitirdim Bu süreçten sonra ise profesyonel olarak çeviri yapmaya başladım ve uzun süredir bu konuda hizmet vermekteyim Düzenli olarak yazılı çevirmenlik yapıyor olmamın yanı sıra yurtdışı fuarlara katılan müşterilerime sözlü çeviri hizmeti de vermekteyim

Aldığım işleri en hızlı şekilde sizlere ulaştırırken aynı zamanda gerekli olan tüm çeviri kontrolü işlemlerini de tam olarak yapmaktayım Dilerseniz zaten tercüme edilmiş bir metnin kontrolünü de yapabilirim Bu konuda çok titiz davranıyor ve paranızın karşılığını en iyi şekilde size vermeye çalışıyorum

Verdiğim hizmette boşluksuz 1000 karakteri 10 TL ücrete çeviriyorum Ayrıca bir gün içerisinde 2000 karaktere kadar çeviri yapabiliyorum Eğer çevirisi yapılacak metin daha uzun ise veya işiniz acil ise mesaj sisteminden bana ulaşarak özel fiyat ve teslim süresi isteyebilirsiniz Çeviri ve çeviri kontrolü hizmetinin dışında redaksiyon yani metin düzenleme hizmeti de vermekteyim Bunun için de mesaj sistemi üzerinden teklif alabilirsiniz

8 yıldır profesyonel olarak sunmakta olduğum çeviri hizmetimden faydalanmak istiyorsanız, hemen benimle iletişime geçebilirsiniz Eğer çevirilerinizi teslim aldıktan sonra ek açıklamaya ihtiyaç duyacağınız noktalar veya değişiklik yaptırmak istediğiniz bölümler olursa, ek ücret talep etmeden size yardımcı olabilirim

Çeviri hizmeti linki : https://bionlukcom/ceviriyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com