Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iphone, tekno, teknotrafik, wolfteam

Teknotrafik - Tekno, Wolfteam, Iphone 7

Eski 09-02-2015   #1
kavazaki

Teknotrafik - Tekno, Wolfteam, Iphone 7

Merhabalar öncelikle TeknoTrafik ekibimiz adına sizlere, okurken eğlenebileceğiniz, eğlenirken de düşünebileceğiniz ve aynı zamanda kategorilerimiz çerçevesinde wolfteam, iphone 7 gibi bütün konulardan haberdar olma fırsatı sunuyoruz

Türk milletinin teknoloji ile olan imtihanı mı dersiniz, demeyin biz diyelim, sizde okuyun Türk televizyonlarının abuk-subuk, saçma-sapan su götürmez dizileri ve filmleri, ciğeri 5 para etmez yapımcılarımı dersiniz, hatta küfürde edersiniz

Biz yazalım siz okuyun ve küfredin

Bir türlü işin içine tam anlamı ile giremediğimiz, sermayemizden risk alarak bütçe ayıramadığımız, her fırsatta korsan oyun gözettiğimiz (abi single player modunu bitirdim de, eee?, multiplayer modu için crack var mı?) sektör hakkında şakayla karışık haberlermi dersiniz, deyin! işte bu haberlerden haberdar etmek için buradayız

Unutmayınki gülmenin şakası yoktur, mizahı vardır Şakayı herkes, mizahı ise belirli kişiler yapabilir

Saygılar
TeknoTrafik Ekibi

Website Adresi: http://wwwteknotrafikcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com