|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aylık, e-ticaret, evde, hazirsitekur, hazır site, hazır site kur, internetten, internetten para kazan, kazan, maaş, para, satarak, site, siteniz olsun |
![]() |
Site Satarak ,evde Internetten Aylık Maaş Para Kazan Hazirsitekur ! |
![]() |
![]() |
#1 |
SARIYILDIRIM
|
![]() Site Satarak ,evde Internetten Aylık Maaş Para Kazan Hazirsitekur !Site satarak ,evde internetten aylık maaş para kazan hazirsitekur ! En sık rastlanan sorular ? ne olur söyleyin bir web sitesi nasıl kurulur ? Site Kurmak İstiyorum , Ama Nasıl ? WEB SİTESİ KURMA EĞİTİMİ ALAMK İSTİYORUM Web Site Kurma Yolları ve internetten para kazanmak Adım Adım İyi Bir Blog Sitesi nasıl kurarım Cevap ! Merhaba hazırsitekur yazılım geliştirme ve danışmanlık firması size bu konuda yardımcı oluyor ve siteniz olsun sloganıyla sizleri website sahibi yapıyor ![]() ![]() içerisinde Bİrçok site bulunan firmaya üye olduğunuzda websitesi satın alabiliyorsunuz ![]() bayi olarak hesabınızı tamamen kazanç hesabına çeviriyorsunuz ![]() Aylık maaş imkanı size kapılarını açıyor ![]() Güvenebilirmiyim bu sisteme! Sistem ttnet,iyzico,sahiplen gibi sistemlerle beraber çalışıyor ayrıca birçok büyük haber sitelerinde haberlerine ulaşabilirsiniz Sattığım siteler içeriği nedir Sattığınız siteler haber sitesi , firma sitesi , dernek ve köy sitesi , e ticaret siteleri ve dahası olabilir ve bu siteleri kredi kartınızla 9 ay taksitle alabilirsiniz ![]() Bu işi kimler yapabilir? Evde oturanlar, ev hanımları , internette yaygın olan kişiler, çevresi olan kişiler bu işi yapabilir www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|