Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitim, platformu, smile2, toplantı, uzaktan, web, yazılımı

Smile2 - Web Toplantı Platformu ve Uzaktan Eğitim Yazılımı

Eski 07-15-2015   #1
dean534

Smile2 - Web Toplantı Platformu ve Uzaktan Eğitim Yazılımı

smile2 Almanya merkezli olarak 6 yıldır 250’nin üzerinde Eğitmene mükemmel bir platformla geniş kitlelere ulaşmasını sağladı
Eğitmenler 2000’in üzerinde canlı webinar düzenleyerek 160000 Katılımcıya eşsiz bir deneyim yaşattı

smile2 ile Web sitenize entegre edilen bir online-Mağaza üzerinden webinar, online seminer, eğitimler ve bununla
birlikte Kitap, DVD, podcast, CD, MP3 vb ürün ve hizmetleri satışa sunarsınız

Platformunuza dâhil edilen webinar odasında internet üzerinden yüzlerce kişiye sanki bir aradaymış
gibi sesli ve görüntülü webinar, toplantı ve online eğitimler verirsiniz

Avrupa’nın en yaygın uzaktan eğitim platformu olan smile2’nin bu alandaki başarısı
GSA-Innovation Award ödülü ile tescillendi
smile2 ile Rakiplerinizi Geride Bırakırsınız!

Detaylı Bilgi : wwwsmile2comtr

canlı webinar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com