Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1seviye, çalışma, eğitici, eğitimi, yangın, yüksekte

1.Seviye Yangın Eğitici Eğitimi ve Yüksekte Çalışma Eğitici Eğitimi

Eski 07-15-2015   #1
b.a.f.

1.Seviye Yangın Eğitici Eğitimi ve Yüksekte Çalışma Eğitici Eğitimi

Şahin Akademi ve danışmanlık adı altında Yeditepe üniversitesinin çözüm ortağı olarak rektörlük imzalı eğitici eğitimler vermektedir Eğitimlerimiz sertifikalı eğitimlerdir Bu eğitimlerden bazıları; 1seviye yangın eğitici eğitimi, 2seviye yangın eğitici eğitimi, yüksekte çalışma eğitimi, yüksekte çalışma eğitici eğitimi, acil durum kriz yönetimi eğitici eğitimi, yangın eğitimi ve tatbikatı, TMGD için yangın sertifikası, iskelede güvenli çalışma eğitimi, iskele kurulumu sökümü ve denetimi, patlamadan korunma dökümanı, mesleki eğitimler, risk analizi, ilk yardım eğitimi (çözüm ortağı ile) ve ilk yardım eğitici eğitmenliği (çözüm ortağı ile) gibi Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğü onaylı eğitici eğitimleridir Sizler de sitemiz aracılıyla eğitimlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilir resimler ve videolar sayesinde eğitimlerimizi tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz

Müşteri şartlarının yerine getirilmesi için sektördeki yenilikleri sizler için yakından takip eden şahin akademi sürekli gelişim ve eğitim için faaliyetlerini eksiksiz olarak gerçekleştirmektedir Sizlerde Yeditepe üniversitesi rektörlüğünce onaylanan eğitici eğimlerimize katılabilir Bursa Şahin Akademi tarafından sertifikalarınızı alabilirsiniz Bunu için sahinakademicomtr adresinden bizlerle irtibata geçebilirsiniz

Site adresi : wwwsahinakademicomtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com