Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
estetisyenlik, güzellik, kursu, uzmanlığı

Estetisyenlik ve Güzellik Uzmanlığı Kursu

Eski 06-22-2015   #1
photoman

Estetisyenlik ve Güzellik Uzmanlığı Kursu

Sevgi Akademi bünyesinde Güzellik Uzmanlığı kurslarını başarı ile tamamlamış tüm kursiyerlerimiz Milli Eğitim Bakanlığından onaylı estetisyenlik sertifikası almaya hak kazanmaktadır

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi, İzmir’de Sevgi Akademi'ye başvurarak Estetisyenlik kursu sertifikası alabilir hayallerinize Sevgi Akademi farkıyla devam edebilirsiniz

Sevgi Akademi bünyesindeki Estetisyenlik Eğitim Programımızın toplam süresi 5 aydır

İş Garantili ve MEB Onaylı Eğitim Sistemi

Izmir'de Estetisyenlik Kursu denince Kalitenin adresi olan Sevgi Akademi olarak, kursiyerlerimize staj yapabilme imkanı tanıyor, kendilerini geliştirebilmelerine ortam hazırlıyoruz Böylece deneyim kazanmalarını sağlayarak sektöre hızlı ve sağlam giriş yapmalarını sağlıyoruz
Eğitim süremizin sonunda MEB onaylı Estetisyenlik ve Güzellik Uzmanlığı Sertifikası almaya hak kazanan tüm öğrencilerimize Sevgi Akademi güvencesiyle, anlaşmalı olduğumuz tüm noktalarında iş bulma imkanı sağlıyoruz

http://wwwakademisevgicom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com