![]() |
Estetisyenlik Kursu İzmir - Sevgiakademi |
![]() |
![]() |
#1 |
dean534
|
![]() Estetisyenlik Kursu İzmir - Sevgiakademi![]() SEVGİ AKADEMİ Özel Sevgi Sürekli Eğitim Merkezi adıyla 2011 yılında kurulan akademimiz güzellik ve masaj sektörleri için nitelikli iş gücü oluşturmak ve kalifiye eleman yetiştirmek için kurulmuştur ![]() - Estetisyenlik kursu - Masaj kursu - Masörlük kursu - Güzellik uzmanlığı kursu ![]() Hizmet vermeye başladığımız günden bu yana başka hiçbir ticari faaliyet yürütmeksizin tek bir şeye odaklanmış durumdayız o da kuruluş amacımız olan “Sadece Eğitim” prensibimizdir ![]() Bu prensibimiz sayesinde bir yılda en az 200 öğrenicimizi akademimizden başarıyla mezun vermenin haklı gururunu yaşıyoruz ![]() Sevgi Akademi, AB ile ortak yürütülen Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi (MEGEP) kapsamında, TC ![]() kursların yanında özel eğitim programlarıyla da birçok sektöre uzman elemanlar yetiştiriyor ![]() Akademimizden başarıyla mezun olan tüm öğrencilerimizi işe yerleştirme garantisi verdiğimiz gibi yıllardır kendi işini açma hayali kuran mezunlarımız için de danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunuyoruz ![]() Sevgi Akademi olarak kurumsal anlamdaki başarımızın ve mezun öğrencilerimizin iş hayatlarında gösterdikleri başarının en önemli sebeplerinden birisi de, uygulamalı ve teorik e ğitimleri veren öğreticilerimizin Ege Üniversitesinden mezun olmalarıdır ![]() Eğitimlerimizi geliştirmek ve daha iyi eğitim verebilmek adına teorik eğitimlerimizin içeriği için Ege Üniversitesi Yrd ![]() ![]() ![]() eğitimler konusunda Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kaya GÜCÜ, Manuel Terapiler Uzmanı Osteopat Katia TODOROVA'dan destek almaktayız ![]() görevlileri ile iş birliği içerisinde olmamızla birlikte bizi diğer kurumlardan farklı kılan en önemli ayrıntı eğitime verdiğimiz önem ve sadece bu alana odaklanmış olmamızdır ![]() Güzel İzmir’in kalbinde, metroya sadece 1 dakikalık yürüme mesafesinde olan eğitim merkezimize ulaşırken trafikte yolculuk stresi yaşamayacak ve eğitimlerinize pozitif başlamanın tadına varacaksınız ![]() Niyetiniz ciddi, amacınız başarı ise Sevgi Akademiye bekleriz ![]() ![]() Kurumumuz Milli Eğitim Bakanlığı'na Bağlıdır ![]() https://mebbis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Açılan pencereden sırasıyla "özel kurumlar-izmir-konak" seçeneklerini seçtikten sonra çıkan listeden kontrol edebilirsiniz ![]() Ozetle 4 aylık profesyonel bir eğitim surecinden sonra meb onaylı sertifika veriyoruz ve öğrencilerimize iş bularak çalışmalarını sağlıyoruz ![]() Site Link : www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|