Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
perdesi, projeksiyon, ucuz

En Ucuz Projeksiyon Perdesi

Eski 04-29-2015   #1
seohaber

En Ucuz Projeksiyon Perdesi

Projektörünüz uygun bir perde sistemi gerektirir Perde çeşidi, ölçüsü, kontrol seçeneği vb tercihler doğru yapılmazsa projeksiyon cihazınızdan verim alamazsınız Doğru tercih size özel perdenin hazırlanması Bize ulaşın, geri kalanını halledelim

Women's Health - Womens Health - Health - Fitness - Beauty - Hairstyle

Projeksiyon perdesi teknolojisi her sene ilerliyor Hazır alacağınız bir perde, tasarım/üretim ve pazarlama aşamalarını düşünürseniz üç-dört yıl öncesinin sistemidir Biz en yeni perde sistemini sizin için kullanıma hazır hale getiriyoruz Üstelik düşük fiyatlarla!

Decor - Home Decor - Home Decor ideas - Design - Home Design - Home Decorating ideas - interior design - Decorating ideas

HD projeksiyon perdeleri İstanbul'da üretilir Perde yüzeyi için kaliteli Türk malı materyallar kullanıyoruz Mosel ve Somfy markalı motor sistemleriyse ithal ürünlerdir ve 5 yıl boyunca garanti kapsamındadır

Projeksiyon Perdesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com