![]() |
Dil Kursu - Prestige English |
![]() |
![]() |
#1 |
dean534
|
![]() Dil Kursu - Prestige EnglishPrestige English İstanbul’da tek şubesi Mecidiyeköy’de bulunan bir dil kursudur ![]() Boğaziçi İngilizce Öğretmenliği bölümü mezunu tecrübeli öğretmen kadrosuna uzman yayın ekibi tarafından hazırlanan kaynaklar eşlik etmektedir ![]() Verilen eğitimlerin kısa bir özeti aşağıdaki gibidir; YDS Prestige English tarafından yapılan seviye tespit sınavı sonucunda +50, +65, +75 eğitim grupları ve ortalama 15 puan yükseltme garatisi ![]() *132 saatlik eğitim +30 saat kelime etüdü + çeviri dersleri *Eksik kalınan konularda sınırsız birebir telafi dersi imkanı PRE-YDS EĞİTİMLERİ Türkiye'de ilk kez Prestige English tarafından uygulanan ve çok başarılı sonuçlar veren Pre-YDS (YDS Ön Hazırlık) eğitimlerimiz YDS grupları için İngilizce seviyesi yeterli olmayan öğrencilerimizin grammar, kelime ve okuma altyapılarını geliştirmeyi hedefler ![]() HAZIRLIK ATLAMA (PROFICIENCY) ***Boğaziçi ve İTÜ öğrencileri tarafından en çok tercih edilen dil okulu *Boğaziçi BUEPT, İTÜ Proficiency, Bilgi BILET ve Gelişim Testi, BahçeşehirProficiency özel sınıflar ![]() *Writing ve Speaking Center imkanı *Eksik kalınan konularda sınırsız birebir telafi dersi imkanı *Boğaziçi için 225 saatlik, İTÜ, Bilgi ve Bahçeşehir 150 saatlik eğitim + kelime etüdü *Halen hazırlık birimlerinde görev yapmakta olan öğretmen kadrosu *Boğaziçi FLED mezunu Boğaziçi Test Office deneyimli öğretmen *Doğruya yakın Essay konu tahminlerinde yüksek başarı oranı *Akıcı ve rahat konuşmayı sağlayan özel eğitimler *ÜCRETSİZ Essay okuma günleri (Kayıtlı/Kayıtsız tüm öğrencilere) ÇOCUK İNGİLİZCESİ (KIDS GRUBU) *Uzman kadro tarafından çocuklara özel hazırlanmış programlarla erken yaştan itibaren dil öğrenimi *Yabancı ve Türk öğretmenlerle eğitim *Alanında uzman ve pedegojikformasyona sahip öğretmenlerle üst seviye eğitim fırsatı *Sürekli ve kesintisiz eğitim modeli *Maximum 12 kişilik sınıflar *Sınırsız birebir telafi dersi imkanı *Tüm materyal ve kaynaklar kurs tarafından ÜCRETSİZ temin edilir *Haftada bir gün uzun soluklu bir eğitim ![]() IELTS *+1 not garantisi *Seçilmiş Cambridge materyalleri *Üst seviye speaking, writing, listening ve reading eğitimi *İngilizce seviyenize özel oluşturulmuş sınıflar *Yabancı ve Türk öğretmenler *Writing ve Speaking Center imkanı GENEL DİL EĞİTİMİ *Cambridge Üniversitesi onaylı F ![]() ![]() ![]() A1-Elemantary A2-Pre Intermediate B1-Intermediate B2-Upper Intermediate C1-Advanced Ön Hazırlık Eğitimlerimizle ilgili daha detaylı bilgiye telefon, web aracılığıyla veya Mecidiyeköy metroya yakın olan kursu ziyaret ederek ulaşabilirsiniz ![]() Bunların yanı sıra ilköğretim ve lise müfredatlarıyla paralel eğitimler, birebir TOEFL eğitimi ve iş İngilizcesi eğitimleri verilmektedir ![]() Adres: Büyükdere cad ![]() ![]() ![]() Tel: 0212 213 71 71 |
![]() |
![]() |
|