![]() |
Günlük Fal 22,04,2015 |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük Fal 22,04,2015Günlük Fal ![]() KOÇ: Hala mı aşırı duygusalsın sen ya? Tamam ama fazlası kötü ![]() ![]() BOĞA: Senin bu gerçekçi bakış açın yok mu beni deli ediyor ![]() ![]() ![]() İKİZLER: Şu utangaçlığını biraz üzerinden at artık aşkım ![]() YENGEÇ: Sıkıntıya gelemeyen rahat burç naber? Yalnızlıktan sıkıldın biliyorum ama kendini yalnızken iyi hissediyorsun ne yapacağız? ASLAN: Yeni tanıştıklarınla fazla yüz göz olma hayatını sikiyorlar sonra üzülen yine sen oluyorsun ![]() BAŞAK: Kurduğun planlar olmayabilir boşvermek en iyisi ![]() ![]() TERAZİ: Ben sana laf anlatmak yoruldum ![]() ![]() AKREP: Yakın arkadaşlarınla aranda sorunlar çıkabilir ![]() ![]() YAY: Canını sıkan olaylara biraz gerçekçi bak ![]() OĞLAK: Bu aralar kendine biraz çeki düzen ver böyle olmaz ![]() ![]() KOVA: Bakıyorum bu aralar pek keyiflisin ![]() ![]() BALIK: Senin için ileride önemli olan biri çıkacak karşına hazırlıklı ol ![]() ![]()
![]() |
|