Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2015, fal, günlük

Günlük Fal 22,04,2015

Eski 04-22-2015   #1
Şengül Şirin
icon109

Günlük Fal 22,04,2015

Günlük Fal

KOÇ: Hala mı aşırı duygusalsın sen ya? Tamam ama fazlası kötü Arkadaşlık kurdukların senle zaman geçirmekten mutlu oluyor

BOĞA: Senin bu gerçekçi bakış açın yok mu beni deli ediyor Biraz hayal kursana iyi gelir Ayrıca kıskançlığı biraz azalt

İKİZLER: Şu utangaçlığını biraz üzerinden at artık aşkım Tamam iyisin hoşsun güvenilirsin dürüstsün ama bu utangaçlıkla olmaz

YENGEÇ: Sıkıntıya gelemeyen rahat burç naber? Yalnızlıktan sıkıldın biliyorum ama kendini yalnızken iyi hissediyorsun ne yapacağız?

ASLAN: Yeni tanıştıklarınla fazla yüz göz olma hayatını sikiyorlar sonra üzülen yine sen oluyorsun Uzak durup takıl kafana göre

BAŞAK: Kurduğun planlar olmayabilir boşvermek en iyisi Ayrıca sana değer vermeyenlere güle güle desene artık neyi bekliyosun

TERAZİ: Ben sana laf anlatmak yoruldum İnatla devam ettirme artık bırak ne olacaksa olsun senden değerli mi ya

AKREP: Yakın arkadaşlarınla aranda sorunlar çıkabilir Hayal kırıklığını bir kenara bırak artık giden gitti önünde yeni yollar var

YAY: Canını sıkan olaylara biraz gerçekçi bak Kimseye taviz verme artık seni çok üzdüler bırak onlar üzülsün

OĞLAK: Bu aralar kendine biraz çeki düzen ver böyle olmaz Senin güçlü bir enerjin var Kafana taktığın şeyler değmez

KOVA: Bakıyorum bu aralar pek keyiflisin Ama artık insanlar için iyimser tavırlarından vazgeç yoksa sonunda üzülürsün

BALIK: Senin için ileride önemli olan biri çıkacak karşına hazırlıklı ol Ayrıca seni üzenler var onlardan da acilen kurtul

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com