![]() |
Günlük Fal 20,04,2015 |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük Fal 20,04,2015Günlük Fal ![]() KOÇ: Sen gülüyorsun diye bu devletin sana maaş bağlaması gerek ![]() ![]() BOĞA: Bu hayatta en güzelini sen yapıyorsun balım ![]() ![]() ![]() İKİZLER: Sen kimsenin arkasından konuşmadığın halde bu insanlar senin arkandan neden konuşur anlamam ![]() ![]() ![]() YENGEÇ: Ortamda senin adın geçince kimse tek bir kötü kelime konuşamıyor hakkında ![]() ![]() ASLAN: Kokunu içine çeken bir insanın senden vazgeçme gibi bir lüksü olamaz ![]() BAŞAK: Düşün düşün boktur işin ![]() ![]() ![]() TERAZİ: İstediğin zaman melek istediğin zaman şeytansın ![]() ![]() AKREP: Hayır ben anlamıyorum bu kadar güzel gülen bir insanı hangi hayvan üzmeye kıyar ![]() ![]() OĞLAK: İçine ata ata patlayacaksın artık hayatımın anlamı ![]() ![]() ![]() YAY: Sen nasıl bir dünya iyisisin anlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() KOVA: Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü umursam ![]() BALIK: Mutluluğu en çok hak etmesine rağmen mutsuz olan insan ![]() ![]()
![]() |
|