Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1080p, 720p, film, izle

720p - 1080p HD Film Izle

Eski 04-18-2015   #1
b.a.f.

720p - 1080p HD Film Izle

Eski dönemlerde yeni bir film çıktığında herkes sinemalara ya da televizyon başına koşardı Ancak bu kanallar aracılığı ile izleyecek olduğunuz filmlerde bir dakikayı bile kaçırmış olsanız bunların geri dönüşü olmayacaktı ve o anı hatırlatacak herhangi bir ipucu da bulunmamaktaydı Ancak gelişmekte olan bilgisayar ve internet teknolojileri sayesinde ortaya çıkan online film izleme platformları ile hem dilediğiniz filmi dilediğiniz zaman internet üzerinden izleyebilme imkanını buluyor hem de herhangi bir yerini kaçırsanız dahi hemen geri sararak o kısmı tekrardan izleyebiliyorsunuz 720p film izle kategorisi altında HD kalitede yayın yapan ve en çok talep gören sinema filmlerine erişebilecek, soyasıya film izlemenin keyfini süreceksiniz

HD film izle başlığı altından dünya çapında ilgi gören bir takım sinema filmlerine anı anına erişebilir ve eğlenceyi doruklarda yaşayabilirsiniz Sinema filmleri içerisinde oldukça talep gören Ölümcül deney, Ben efsaneyim ve Esaretin bedeli gibi filmleri 1080p film izle kategorisi altından kolay ve hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz

Site adresi : http://wwwsigis-istorg

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com