Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deposu, modüler

Modüler Su Deposu

Eski 04-13-2015   #1
ahmetcamli

Modüler Su Deposu

Site Adı: http://wwwbaykercomtr/

Site Sahibi: Tüm Çalışanlar

Site Yaşı: Bilinmiyor

Site Hakkında;

modüler su deposu

Dünya üzerinde yeni değişim ve oluşumlar, üretim tekniklerindeki gelişimler, dünya pazarında var olabilmek için sadece ve sadece üretmenin yeterli olmayacağı, bunun yanında ürünün; Hem rekabet edebilir nitelikte kaliteli, fiyat makul, servis imkan ve olanaklarına sahip ürün olması gerekliliği zaruret haline gelmiştir

Yukarıda Bahsi Geçen Şartların Sağlanabilmesi İçin Firmalar ;

Teknolojik gelişmeleri takip ederek yeni teknolojilere,
Yeni üretim cihaz ve makinelerine,
Yeni eğitilmiş insan kaynaklarına yatırımlar yapılmalı ve rakip firmalardaki ve dünyadaki gelişim ve atılımları çok iyi takip etmeleri gerekmektedir
Tüm bu gerçeklerin bilincinde olan MEKSİS AŞ kuruluşundan beri mamulleri ile ilgili teknolojileri çok yakından takip etmiş, konusunda yeni mamullerin oluşmasında ve tanıtılmasında daima öncelik yapmıştır Ayrıca üretimde kullandığı üretim makineleri dünyanın en ileri teknolojiye sahip makineleridir Yine kendi bünyesinde oluşturduğu müstakil servis ekipleri ile mamulleri ile ilgili satış sonrası servis hizmetlerini de büyük bir itina ile yerine getirmektedir

Kurulan ARGE (Araştırma-Geliştirme) bölümü ile dünya üzerindeki ilgili mamuller çok yakından takip edilmekte, ileriye dönük mamul projeleri yapılmaktadır

Daha teknolojik, daha kaliteli ve kullanılabilirliği yüksek, müşterinin herzaman makul fiyatlara bulabileceği, ülkemizde ve dünyada rekabet edebilir ürünler üretmek firmanın ana felsefesidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com