Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fal, günlük

Günlük Fal

Eski 03-30-2015   #1
Şengül Şirin
icon109

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ: Hayatının merkezine öküzleri oturt sonra ben neden mutsuzum herkesi kendin gibi sanarsan tabi seni üzerler moruk

BOĞA: Sevdiğin insanı sonuna kadar sahipleniyorsun ve o ne isterse yaparsın bence bir insanın başına gelebilecek en güzel şeysin

İKİZLER: Ne kadar iki yüzlü insan varmış hepsini yeni yeni tanıdın foyaları şimdi meydana çıktı ama sen üzülme sakın onlar üzülsün

YENGEÇ: Bu aralar kafanı dağıtmaya ihtiyacın var sürekli bi şeyleri düşünüyorsun olmaz böyle git biraz eğlen falan ne bilim

ASLAN: Kendinden başka herkesi düşünüyorsun saçmalıyorsun bence sadece kendini düşün sen iyilik meleği misin anlamadım ki

BAŞAK: Çekici birisin insanları kolay etkileyebiliyorsun bi ortama girdiğinde kendini hemen belli ediyorsun tatlı mısın nesin

TERAZİ: Bazı salaklar senin hiçbir şeyin farkında olmadığını düşünüp türlü türlü oyunlar çeviriyo ama sen her şeyin farkındasın

AKREP: Senin bu sürekli canının sıkılmasını napacaz bilemedim ki bi insan günde 34534534 kere oflayıp puflar mı anlamadım ki

YAY: İnsanlar seni kıskanıyor bunun farkındasın dimi ama olsun onlar için değil kendin için yaşa hayatı sen zaten neşeli birisin

OĞLAK: Senin gibi tatlı birini bu öküzler üzmeyi nasıl başarıyor anlamış değilim bu aralar karşına hiç beklemediğin biri çıkabilir

KOVA: Hayrola tatlılığın üzerinde yine dicem ama sen hep tatlısın tadını kaçırmaya çalışanlara izin vermiyosun aynen devam

BALIK: Bu aralar kararsızsın bir gün gülerken öbür gün somurtuyorsun sen güçlü birisin kendine gelmen gerek böyle olmaz hacı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com