![]() |
Günlük Fal |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük FalGünlük Fal ![]() KOÇ: Hayatının merkezine öküzleri oturt sonra ben neden mutsuzum herkesi kendin gibi sanarsan tabi seni üzerler moruk ![]() BOĞA: Sevdiğin insanı sonuna kadar sahipleniyorsun ve o ne isterse yaparsın bence bir insanın başına gelebilecek en güzel şeysin ![]() İKİZLER: Ne kadar iki yüzlü insan varmış hepsini yeni yeni tanıdın foyaları şimdi meydana çıktı ama sen üzülme sakın onlar üzülsün ![]() YENGEÇ: Bu aralar kafanı dağıtmaya ihtiyacın var sürekli bi şeyleri düşünüyorsun olmaz böyle git biraz eğlen falan ne bilim ![]() ASLAN: Kendinden başka herkesi düşünüyorsun saçmalıyorsun bence sadece kendini düşün sen iyilik meleği misin anlamadım ki ![]() BAŞAK: Çekici birisin insanları kolay etkileyebiliyorsun bi ortama girdiğinde kendini hemen belli ediyorsun tatlı mısın nesin ![]() TERAZİ: Bazı salaklar senin hiçbir şeyin farkında olmadığını düşünüp türlü türlü oyunlar çeviriyo ama sen her şeyin farkındasın ![]() AKREP: Senin bu sürekli canının sıkılmasını napacaz bilemedim ki bi insan günde 34534534 kere oflayıp puflar mı anlamadım ki ![]() YAY: İnsanlar seni kıskanıyor bunun farkındasın dimi ama olsun onlar için değil kendin için yaşa hayatı sen zaten neşeli birisin ![]() OĞLAK: Senin gibi tatlı birini bu öküzler üzmeyi nasıl başarıyor anlamış değilim bu aralar karşına hiç beklemediğin biri çıkabilir ![]() KOVA: Hayrola tatlılığın üzerinde yine dicem ama sen hep tatlısın tadını kaçırmaya çalışanlara izin vermiyosun aynen devam ![]() BALIK: Bu aralar kararsızsın bir gün gülerken öbür gün somurtuyorsun sen güçlü birisin kendine gelmen gerek böyle olmaz hacı ![]()
![]() |
|