Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fal, günlük

Günlük Fal

Eski 03-16-2015   #1
Şengül Şirin
icon109

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ: Bu aralar kendine biraz zaman ayırman gerekiyor herkesin derdine sen koşuyorsun biraz da olsa kendini düşün artık

BOĞA: Zamanında sana yanlış yapan insanlar şimdi pişmanlıktan ölecek her zaman mantıklı hareket edip doğru kararlar alıyorsun, helal sana

İKİZLER: Girdiğin ortamlarda farklılık yaratman harika, nazara gelmenden korkmuyor değilim gülmek en çok sana yakışıyor, hep gülmelisin

YENGEÇ: Herkesin derdi sen olmuşsun resmen, arkandan sürekli asılsız dedikodu yapanlar var doğru olan sensin yanlış olan onlar, takma

ASLAN: İnsanlara çok zor güveniyorsun, bu huyuna bayılıyorum hemen herkesi hayatına almıyorsun bu yüzden özel birisin

BAŞAK: Hislerin ve mantığını doğru kullanıp hareket etme özelliğine sahipsin bunu nasıl beceriyorsun anlamıyorum özel birisin sen

TERAZİ: Hayatına kolay kolay kimseyi almıyorsun kimseye eyvallahın yok sana biri hata yaptığı zaman burnunfan fitil fitil getirisin sen

AKREP: Kendini geliştirmeyi iyi biliyorsun hatalarından ders almasını da her attığın adımda farkın hemen ortaya çıkıyor

YAY: Verdiğin sözleri ne olursa olsun tutuyorsun ve bu olayını çok seviyorum sözünün eri olduğun gibi her zaman doğrudan yanasın

OĞLAK: Senin sevgini hak etmeyen insanları ne diye hayatına sokuyorsun? harika bir kalbin var ve o kalbinin değeini bilmeyenler umarım ölür

KOVA: Sinirlendiğin zaman gözün hiçbir şeyi görmüyor nefret ettiğin insana hayatı zindan etme özelliğine sahipsin düşmanlarına acıyorum

BALIK: Aklından geçeni hemen söylüyorsun, yalana dolana baş vurmadan senin gibi doğrucu insanlar az kaldı değerini bilmeyenler utansın

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com