|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arena, çevrimiçi, game, kiralama, oyun, sistemi, sunucuları, tanıtım |
![]() |
Game Arena Çevrimiçi Oyun Sunucuları Kiralama Sistemi (Tanıtım) |
![]() |
![]() |
#1 |
b.a.f.
|
![]() Game Arena Çevrimiçi Oyun Sunucuları Kiralama Sistemi (Tanıtım)![]() Bu yazımızda sizlere Counter-Strike Source oyununda (Ayrıca Counter-Strike 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Game Arena Çevrimiçi oyun sunucuları 2015 yılının başlarında kurulmasına rağmen şuanda Türkiye bazında Counter-Strike Source oyunu sunucu kiralama sistemlerinde 1 Numara olmayı başarmıştır ![]() ![]() ![]() 5 vs 5 Takımlar arası lige, 1 vs 1 ve 2 vs 2 haftalık turnuvalarına katılmak için gamearena ![]() ![]() ![]() ![]() Yakında site üyeleri ve sunucu sahipleri için hizmete girecek kazı-kazan sistemi ile size özel hediyeler kazanabileceksiniz ![]() -GameArena özel T-shirtleri (T-shirt Tasarımı yakında) -GameArena CS: S Zombie Mod sunucu yöneticiliği -GameArena CS: S DeathMatch Mod sunucu yöneticiliği -GameArena CS: S GunGame Mod sunucu yöneticiliği -GameArena'dan Steam Counter-Strike Global -GameArena'dan 1 aylık CS: 1 ![]() -GameArena özel logolu CORSAIR M65 FPS oyun faresi Hediye çıkma oranları ve katılım şartları sistem hazır hale geldiğinde tam hediye listesi ile birlikte sitemizde yayınlanacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Game Arena Çevrimiçi oyun sunucuları ülkemizde CS: Source oynayan oyuncu ortamını arttırmak ve destek olmak için, online sayısı yüksek cs 1 ![]() ![]() Sponsor olunan klanlara oyun yüklemesi hakkında her türlü yardım yapılacak ve sunucu hediye edilecektir ![]() ![]() Eğer Counter-Strike Source oyununa geçmek istiyor ve bu konuda yardım almak istiyorsanız, bu konu ile ilgili olarak sizlere yardımcı olacak birilerini arıyorsanız, hiç durmayın hemen şimdi gamearena ![]() ![]() ![]() Bol eğlenceli ve mutlu günler dileği ile, Game Arena Yönetim Sözcüsü Site adresi : http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|