Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
vazgeçmiştim, şeyden

Her Şeyden Vazgeçmiştim

Eski 02-18-2015   #1
b.a.f.

Her Şeyden Vazgeçmiştim

Kocamla birbirimizi çok severek evlenmiştik Ailem kocamı istemediği halde ona olan aşkım gözümü kör etmişti Ailemi zorla ikna ederek en sonunda hayallerimin prensi olan eşimle evlenmiştik

Evliliğimizin ilk yılları muhteşemdi hatta rüya gibi günler geçirmiştik İlk çocuğumuz doğduğunda bana yeni bir araba almış mutluluğunu ispatlamıştı Dua ederek mutluluğumuzun daim olmasını istedim Ancak bir gün kocam eve geç geldi Bunun sebebini bana açıklayamadı Açıklamaları inandırıcı gelmemişti

Giderek benden uzaklaştı ve haftada birkaç kez eve gelmemeye başladı Hayatında biri olduğuna inanmaya başladım Önsezilerim beni yanıltmadı Bir gün bana başkasını sevdiğini ve ayrılmak istediğini söyledi Gururumdan peki dedim O sırada bir arkadaşım vasıtasıyla adını duyduğum medyum Dolunay’a gittim

Medyum dolunay kocama Papaz Büyüsü yaparak onun geri dönmesini sağladı Şimdi çok mutluyuz http://wwwmishakalcom/ sayfasını siz de ziyaret edin Bir gün lazım olabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com