Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, büyü, dönen, hikayem, ile, nefretten

Büyü İle Nefretten Dönen Bir Aşk Hikâyem

Eski 02-18-2015   #1
b.a.f.

Büyü İle Nefretten Dönen Bir Aşk Hikâyem

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar Ben öncelikle şunu demem gerekiyor ki büyü oluyor mu tutuyor mu diyen arkadaşlar var evet büyü diye bir şey var ve gerçekten oluyor

Fakat tabiki de bazı insanlar bunu kullanıyor insanların duygularıyla oynuyorlar Âmâ medyum Olcay benim tanıdığım ve gerçekten işinde çok başarılı bir medyum Ona inanarak yaptırdığım Aşk Büyüsü geçen hafta sonuç verdi

Benim kız arkadaşımda ona göre Bağlama Büyüsü yaptırdı Benim derdim sevdiğim bir çocuk vardı fakat o benden nefret ediyordu Bende ona bu aşk büyüsünü yaptırdım ve bana önceki hafta benden hoşlandığını söyledi

Bizim iş oldu kısaca şimdi başka bir arkadaşımda bağlama ile Ayırma Büyüsü yaptıracak Herkese tavsiye ediyorum ben yaptırdım ve gayet mutluyum sizlerde şansınızı deneyin derim hayırlı akşamlar wwwmedyumlarorg sitesine bir göz atın derim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com