Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, büyüsü, evlilik, gelen, ile

Aşk Büyüsü İle Gelen Evlilik

Eski 02-17-2015   #1
b.a.f.

Aşk Büyüsü İle Gelen Evlilik

Medyumlar hakkında geçen yıla kadar hiçbir fikrim yoktu Zaten onların yaptıklarına da pek inanmazdım4 yıldır sevdiğim ama aşkıma yanıt alamadığım sevdiğim olmasa herhâlde ömrümün sonuna kadar da bir medyuma başvurmazdım Üniversite 1sınıftan başlayarak 4sınıfa kadar aşkım platonik olarak sürmüştü Aslında bir keresinde de açılmıştım ona Âmâ beni kabul etmemişti Fiziki olarak kesinlikle hoş bir erkek sayılırım aslında

Üstelik çevremde de sevilen biriyimdir Âmâ olmayınca olmuyor işte Ne yaptıysam onu aşkıma ikna edemedim Son senemizde fark ettim ki ben başkasını asla sevemeyecektim Onun beni sevmesi için okumadığım duaya da ayet kalmamıştı inanın ki bunları hiç kimse bilmezdi de gizli gizli ağlardım Bir sosyal medya hesabımda anlamsız anlamsız gezindiğim bir gün Aşk Büyüsü ile ilgili bir hikâye okumuştum Beni çok etkilemişti ama kendime kendime soruyordum "acaba bu hikâye bir kurgu mu yoksa böyle bir şey gerçekten var mı? “Devamında birçok hikâyeyi daha okudum

Kimisi bağlama büyüsü yaptırmış sonuç almış kimisi de kısmetini açtırmıştı Çok farklı konularda ilginç hikâyeler okumuştum Ancak tüm hikâyelerin başkahramanı Medyum Dolunay’dı Sonra kendisinin internetteki adresi olan http://wwwmedyumdolunaycom/ sayfasına girdim Bu sayede iletişim bilgilerine de ulaşmış oldum Kendisiyle telefonda görüştüm ve açıkçası bende bıraktığı ilk izlenim sıcakkanlı birisi olduğu yönündeydi

2 hafta kadar sonrasına da ilk seans için randevu aldım Yaklaşık 7 saatlik yol gitmiştim Âmâ sıcak bir karşılama gördüm Dolunay hocadan Yorgunluğumu unutmuştum Durumumu açık açık ve yalansız dolansız anlatmış ve içinde bulunduğum ümitsiz durumu dilim döndüğünce açıklamıştım Bana canbar büyüsünü önermişti Söylediğine göre canbar büyüsü aşk büyüleri içerisinde en tesirli olanıydı

Benden tek istediği ise kalbimi bozmamamdı Daha açık ifadeyle "bu iş olmayacak" türünden hisse kapılmamalıydım2 hafta içerisinde gerekli neticeleri almaya başlayacağımı söyledi Dolunay hoca Sonraki görüşmemiz de ilk görüşmeyi takiben 2 hafta sonra gerçekleşti Dolunay hoca bana dönerek, "bu büyü zor bozulan bir büyüdür için rahat olsun kısa sürede o kız senin sevgilin olacak" demişti bana son görüşmemizde

Aslında eve döndüğümde içimde garip bir huzur ve mutluluk vardı Verdiği duaları da okuyordum o sıralarda Hayatımı değiştiren günse mezuniyet balosu öncesinde yaşanıyordu Sevdiğim kız bana ilk kez sıcak davranıyor ve ilgi gösteriyordu İnanmakta güçlük çekiyordum o bir hafta içinde samimiyetimiz oldukça ilerlemişti Velhasıl okullar bittiği için şehirlerimiz ayrıldı

Ama telefonlar kulaklarımıza yapışmıştı adeta kopamıyorduk birbirimizden Neticede sevgili olmuştuk2 ay sonrasında da güzel bir iş bulmuş ve kendime olan güvenim iyice artmıştı Sevdiğime ailemle beraber gittik Aileler de birbirleriyle iyi anlaştı4 ay içerisinde de nişanlandık ve şimdi de evliyiz Dolunay hoca sen gerçekten muhteşem bir insansın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com