Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, çakardan, çilingiroğluna, devam, kaya, maçan, yiyorsa

Ahmet Çakar'dan Kaya Çilingiroğlu'na: Maçan Yiyorsa Devam Et

Eski 02-17-2015   #1
xticaretuyelik

Ahmet Çakar'dan Kaya Çilingiroğlu'na: Maçan Yiyorsa Devam Et

Kaynağı belirtilmeden yapılan yayınlar, Forum sitemizi zan altında bırakabilir düşüncesi ile, paylaşımlarımızın altında 'Haberin Kaynağını' yazıyoruz

Ahmet Çakar'dan Kaya Çilingiroğlu'na: Maçan Yiyorsa Devam Et Haberini İzle

Haberin Videosunu Izle:
https://wwwyoutubecom/watch?v=p6cKTFelJ9M

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Derin futbol' programının yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar kendisi hakkında yorum yapan Kaya Çilingiroğlu'na çok sert cevap verdi

"MAÇAN YİYORSA DEVAM ET"

Çakar "TRT'de Kaya adlı kardeş operasyon yapıyor'Onunda hatalı penaltılarını çıkartırım' diyor Kaya, babana hatırımdan konuşmam, maçan yiyorsa devam et Tabi ki bende hatalı penaltılar verdim Ben hatalı penaltı vermedim diyor muyum? Asla Ben Türkiye'nin en iyisiyim diyor muyum? Asla Her şeyi ben biliyorum diyor muyum? Asla Bunlar algıdır" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com