Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
izlemek, kolay, olmamıştı, sinema

Sinema Izlemek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Eski 02-16-2015   #1
kombici

Sinema Izlemek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Artık sinemaya gitmez oldu İnternetten film izlemenin keyfine varıyoruz Sinemaya gidip boşu boşuna o kadar para vermektense evde içeceğimizi alıp film keyfini evimizden de çıkarabiliyoruz Ancak bir çok sitede bir sürü reklam var ve bu reklamlar bizi rahatsız ediyor Size şimdi reklamsız bir film sitesi tanıtacağız sitenin adresi filmibedavaizlecom Gerçekten ismi gibi filmleri bedavave reklama boğulmamış sayfalardan izleyebiliyoruzseni seviyorum adamım izledim geçenlerde ve film gerçekten çok romantik bir filmdi 2015 yapımı Türk filmlerine de yer veriliyor burada Bu filmi izleyip facebooktan da paylaşmayı unutmayın
Şimdi tamam izledik filmi paylaşmayı unutmayın neden mi dedik çünkü filmleri paylaşırsak ve twitt atarsak süpriz hediyeler kazanmamız mümkün Geçenlerde bir arkadaşım bu siteden güzel bir hediye kazandı
Başka filmlere gelecek olursak sevimli tehlike izlemek de bu siteden çok kolay Harika bir filmdi oyuncular da şahane Sevimli tehlike diye bahsedilen kızda gerçekten sevimli Romantik ve macera dolu bir film hem gülecek hem ağlayacaksınız
Sitenin hergün güncellenmesi de ayrı bir avantaj Hergün en güzel filmleri güncel olarak izlemeniz mümkün
Ama dram filmlerine gelince de dram filmlerinin vazgeçilmezi Mahsun Kırmızıgül'ün rekor kıran filmini de tanıtmadan edemeyeceğiz mucize izledim geçen gün bu siteden Gerçekten aşmış bir film Bir mucizenin sakat bir insana neler yapabileceği anlatılıyor Mucize dediğimiz de tabiikide Aşk Bu filmi halen izlemediyseniz hemen izlemenizi tavsiye ediyoruz
2015 filmleri ve türkçe dublaj ve türkçe altyazılı filmleri buradan izlemeniz çok rahat Sitenin dizaynı ve reklam olmaması gerçekten süper bir özellik Ayrıca filmleri indirme özelliği de yakında gelecek diye duyduk Dört gözle bekliyoruz En yeni ve en iyi filmler burada
Filmibedavaizle'yi tanıttık bakalım bundan sonraki tanıtımımız hangi siteye olacakArtık film izlemek çok kolay Herkese bol filmli günler diliyoruz İyi Seyirler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com