Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kursu, sürücü

Sürücü Kursu

Eski 02-11-2015   #1
kombici

Sürücü Kursu

Araba kullanmak ya da kullanmayı bilmek özellikle büyük şehirlerde en fazla ihtiyaç duyulan nokta oldu Bazen iş hayatımızı da etkileyen sürücülük için tam öğrenmenin ve hatasız şoförlüğün olması gerekiyor Bu noktada sizlere uygun fiyatlar ve deneyimli hocaları ile Ataman Ehliyet Kursu’nu önerebilmekteyiz
Ataman Sürücü Kursu olarak resmi web sitesi aracılığı ile sizlere fiyat listesini ve iletim bilgilerini sunuyor Fiyat listeleri doğrultusunda iletişime geçebileceğiniz kurs sayesinde B, A2 motosiklet ehliyeti, E Otomobil Ehliyeti sahibi olabileceksiniz
Kursun ayrıca özel dersleri de bulunmaktadır Dilerseniz özel ders alarak da sürücü ehliyetinizi kolaylıkla alabilirsiniz Aynı zamanda da web sayfası üzerinden güncel ehliyet kursu haberlerine göz atabilirsiniz sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına http://atamanehliyetkursucom sitemizi inceleyebilirisiniz

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com