Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
destek, masaüstü, paylaşımı, programı, uzak, uzaktan

Uzak Destek Programı - Uzaktan Masaüstü Paylaşımı

Eski 12-28-2014   #1
b.a.f.

Uzak Destek Programı - Uzaktan Masaüstü Paylaşımı

Site kategorisi: uzak destek programı

Site hakkında:

Türkiye de en çok kullanılan uzak destek programı olan Teamviewer, artık bizlere süresiz olarak tüm ekran paylaşımını yapabilmeyi ve dilediğimiz bir kişinin bilgisayarına da güvenle bağlanarak her türlü sorunun ortadan kalkmasına yardımcı olmaktadır uzaktan masaüstü paylaşımı hususunda da bir ID ve password ile bağlantı kurulabiliyor, her türlü bilgisayarın inceliklerine kadar erişilip, tüm uygulamaların da doğru şekilde sağlanabilmesine yardımcı oluyor Bu uygulamanın web konferans sistemi üzerinde de kullanıldığını biliyoruz Zira bu tip uygulamalar sadece yardım amaçlı değil, birçok internette verilen konferansta da kullanılıyor Çünkü uygulama dahilinde bir bilgisayar üzerinden çoklu paylaşım yapabilme durumu oldukça basit Bu yüzden tercih edilmesi hususunda bakıldığı zaman Teamviewer de başı çekiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com