Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, kanunu, tasarım, web, şirketler

Şirketler İçin Web Tasarım Kanunu

Eski 12-28-2014   #1
b.a.f.

Şirketler İçin Web Tasarım Kanunu

İstanbul’da hizmet vermekte olan ve 1999 yılından itibaren yapmış olduğu işlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bosphorusmedia firması bünyesinde çalıştırdığı işinin uzmanı onlarca kişiyle verilen siparişleri en iyi şekilde yerine getirmeyi başarmaktadır İnternet kullanımının fazla olduğu günümüzde web tasarım alanında hizmet veren Bosphorusmedia yıllar içerisinde sayısız çalışmaya imza atmıştır

Web tasarım alanında konunun uzmanı pek çok kişiden oluşan ekibi sayesinde kurumsal bir firma olarak hizmet veren, müşterilerine sunmuş olduğu sayısız çalışmayı sitesinde referans olarak rahatlıkla gösterebilen Bosphorusmedia bu yönüyle diğer firmalardan bir adım önde ilerlemektedir Vermiş oldukları web tasarım hizmeti aynı zamanda arama motorlarında firmaların durumlarını da etkilemektedir çünkü tasarımları koda dökecek olan çalışanları da konunun uzmanlarıdır

Hizmet verdiği firmaların rakiplerinin internet sitelerinden daha iyi ve özgün tasarımlar yaparak onları bir adım öne geçirmeyi başaran Bosphorusmedia müşterilerine kusursuz ve güvenilir hizmet vermek için çeşitli çalışmalar yürütmektedirler Web tasarım alanında yapmış oldukları çalışmalar ile farkını belli etmek isteyen firmalar Bosphorusmedia şirketini tercih edebilirler

Site adresi : http://wwwbosphorusmediacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com