Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiftçi, hakan, kimdir, mehmet

Hakan Mehmet Çiftçi Kimdir

Eski 12-24-2014   #1
kombici

Hakan Mehmet Çiftçi Kimdir

Hakan Mehmet Çiftçi İstanbul'da ikamet eden, fotoğrafçılık ve yönetmenlik üzerine eğitim almış bir fotoğrafçıdır Kendisi University of the Arts London'da fotoğrafçılık üzerine aldığı eğitimden sonra meslek hayatına Londra'da başlamıştır Hayatı Londra ve İstanbul arasında geçmektedir

Hakan Mehmet Çiftçi : " Fotoğraf bir üretim sürecidir Fotoğraf üretimi, tasarım, uygulama ve sunum gibi 3 ana aşamadan meydana gelir

Hakan Mehmet Çiftçi fotoğrafçılık teknikleri üzerine hazırlanmış bilgiler meraklıları için web sitesinde yer verilmiştir Fotoğrafçılık üzerine sormak istedikleriniz için web sitesini ziyaret edebilirsiniz

“Aslında sanat, bence insanın bilinmeyene doğru çıktığı bir serüvendir Sanatçı, devamlı kendisini yenileyebilmelidir” der Ünlü Heykeltraş İlhan Koman…

Sanata olan ilgim İstanbul’da ilkokul yıllarımda başladı O dönem matematik, fizik gibi derslerden ziyade sosyal dersler özellikle resim ve iş eğitimi ilgimi çekerdi El becerilerimin farkında bu dönemde vardım Minik manzara resimleri, alçıdan yapılmış küçük objeler ve basit karakalem çalışmaları…

Şimdi ise University of the Arts London’da öğrenimime devam etmekteyim Sanat çok yönlüdür Bu nedenle sanatçı da çok yönlü olmalıdır Resim, seramik, fotoğraf…

Daha yolun başında olan birisi olarak , gördüklerimi, beğendiklerimi ve yaptığım bazı çalışmaları burada sizlerle paylaşacağım… Sağlıcakla kalın…

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com