Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dinle, rüya

Rüya Fm Dinle

Eski 12-23-2014   #1
kombici

Rüya Fm Dinle

Merhabalar bugün sizlere yıllardır aktif olan Radyo sitemiz olan Rüya Fm den
bahsetmek istiyorum Uzun yıllardır radyo yayınları ile dinleyenlerini kendisine bağlamayı başarmış müzik dinletmeyi amaç
edinmiş bir slow ve türkçe pop müzik yayını yapan bir sitedir İnternet üzerindne radyo dinle
imkanı sunan site bu yerlere gelebilmek için müzik yayın kalitesini her geçen gün geliştirip dinleyenlerine kaliteli bir hizmet sunmaktadır
Rüya Fm Dinle menin keyfini bu siteden çıkartın Sizde Rüya Fm radyosu dinleyerek
oldukça hoş vakit geçerebilirsiniz ayrıca site üzerinden istek parça talebinde de bulunabilirsiniz

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com