Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelecek, gizem, kariyer, koçu, yaratıcılık, şahan

Gizem Şahan - Kariyer Yaratıcılık ve Gelecek Koçu

Eski 12-07-2014   #1
b.a.f.

Gizem Şahan - Kariyer Yaratıcılık ve Gelecek Koçu

Çoğu insanın problemi hayatına nasıl devam etmesi gerektiğini bilememesidir Yani karar almada zorluk çektiklerinden dolayı gelecek planlarını kurmaları da oldukça zor olmaktadır Bu anlamda kariyer koçluğu hizmeti veren kaliteli insanlardan yardım alarak yaşamınızı çok daha iyi hale getirebilirsiniz Bu konuda yardım alabileceğiniz oldukça önemli insanlar vardır

Yaratıcılık anlamında sizlere yardımcı olacak olan Gizem Şahan sayesinde hayallerinizi gerçekleştirebilecek ve çok daha önemli uğraşlara sahip olabileceksiniz Her şeyden önemlisi hayata daha umutla bakabilecek bir düzeye gelerek hayatınızı daha canlı yapabileceksiniz Bu anlamda da Gizem Şahan size bildikleri bilgileri vererek çok daha mutlu olmanızı sağlayacaktır

Bu konuda sizlere koçluk yaparak neler yapmanız gerektiği ya da ne yapacağınıza karar veremediğinizde ne gibi kararlar almanızda size yardımcı olacaktır Bu konuda sizlere oldukça önemli bilgileri verecek olan Gizem Şahan sayesinde hayal gücünüzü geliştirebileceksiniz Tek yapmanız gereken ise siteye girdikten sonra randevu almaktır Daha sonrasında ise size geri dönüş yapılacaktır

Site adresi : http://wwwgizemsahancom

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Gizem Şahan - Kariyer Yaratıcılık ve Gelecek Koçu

Eski 12-08-2014   #2
eminenur

Cevap : Gizem Şahan - Kariyer Yaratıcılık ve Gelecek Koçu

teşekkür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com