![]() |
Herse |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() HerseHerse Tarifi İçin Malzemeler
Üzeri İçin:
Tavuk etinin üzerini geçecek kadar su ilave edelim
![]() İçine soyulmuş soğanı, sarımsağı, tuzu ve karabiberi ilave edip etler yumuşayana kadar haşlayalım ![]() Haşlanan tavuk etlerinin suyunu süzelim ![]() Tavuk etlerini havanda dövelim ![]() Tereyağını eritelim ve içine unu ilave edip kokusu çıkana kadar kavuralım ![]() Üzerine tavuk etlerini ilave edelim ve karıştıralım ![]() Ayırdığımız tavuk suyundan ilave edelim ve boza kıvamından biraz daha yoğun bir kıvam alana kadar pişirelim ![]() Tavaya tereyağını koyup eritelim ve içine pul biberi ilave edip 1 dakika kavuralım ![]() Hersenin üzerine tereyağlı sosu gezdirip ılık olarak servis yapalım ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|