Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
analizi, seo, site

Site ve Seo Analizi

Eski 11-11-2014   #1
b.a.f.

Site ve Seo Analizi

İnternet sitesi sahibi olmadan önce bir adet domain satın almak zorundasınız Bu şekilde sitenizin ismini de belirlemiş olacaksınız Ancak alacağınız domainin sitenizin içeriği ile alakalı ve özgün olması ileride sizin işinizi daha da kolaylaştıracaktır Bununla birlikte whois sorgulama yolunu kullanarak sizden önce alacağınız domainin alınıp alınmadığını ya da var olan domainin kayıt ve bitiş süresi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz

Bununla birlikte sitenizin Google’da üst sırada olması sizin için oldukça önemli bir özellik olacaktır Çünkü ancak bu şekilde sitenize ziyaretçi çekebilirsiniz Bununla birlikte sitenize daha fazla kullanıcı çekmek ticari anlamda daha fazla müşteri ve daha fazla para kazanmak anlamına gelecektir Sürekli olarak sitenizi takip etmek istiyorsanız bu iş için Google sıra bulucudan yardım alabilirsiniz Bu sayede siteniz sürekli olarak takibinizde olacaktır

Site ve seo analizi hakkında daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa vakit kaybetmeden http://seoiy10com adresini ziyaret edebilirsiniz Siteye üye olduğunuzda 10 adet ücretsiz sıra takip hakkını kazanacaksınız Böylece ücretsiz olarak sitenin size sunmuş olduğu imkanlardan da faydalanabileceksiniz Siteden Pagerank kontrolü gibi bir çok webmaster aracına ücretsiz ulaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com