Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
isı, pay, ölçer

Isı Pay Ölçer

Eski 10-08-2014   #1
kombici

Isı Pay Ölçer

Isı Pay Ölçer Uyumlu montaj kitleri
Herhangi bir ısı maliyet ayırıcısı bireysel radyatör verileri ile programlanabilir
Kurulum Kolaylığı:

Isı pay ölçer cihazları, bu cihazların herhangi bir radyatör modeline (alüminyum, döküm, panel radyatör vs) kolaylıkla bağlanmasını sağlayan yüksek iletkenli alüminyum adaptörlerinin çeşitli tipleriyle birlikte kullanılabilmektedir
Isı Pay Ölçer Çalışma Prensibi:

Isı pay ölçer cihazları radyatörün yüzey sıcaklığının ölçülmesini sağlayan bir sensörle donatılmıştır; radyatörün sıcaklığı belirlenmiş olan referans oda sıcaklığını aşar ise, ısı pay ölçer, dahili bir algoritmaya dayalı olarak sinyalleri saymaya başlar ve bu şekilde her bir radyatör için tüketim değeri tespit edilir Bu değerler cihazların ekranında gösterilmektedir ve kullanıcıya herhangi bir zamanda radyatörlerin tüketimi hakkında fikir verir
Pay Ölçer Isı Ölçümü ve Sıcaklık Kontrolü:

Tebaş Enerji, ısı pay ölçer cihazlarını termostatik valfler ve radyatör geri dönüş valfleriyle birlikte sunmakta ve böylelikle birçok üstün özelliği garanti ederken aynı zamanda basit ve işlevsel cihazlar oluşturmaktadır

*Mevcut tüketime dayalı olarak uygun maliyet paylaşımı

*Bağımsız yönetim

WALK-BY Sistemi:

Walk-By sistemi tüketim verilerini uzaktan okuyan bir radyo sisteminin etkin, uygun ve güvenilir bir şeklidir Sistem tasarımı oldukça basit olup üç ürüne dayanmaktadır:

Isı maliyetleri için elektronik ısı payölçer cihazları
Taşınabilir veri alıcısı
PDA veya okumaya özgü yazılımlı diz üstü bilgisayar
Özellikler:

Sürekli kendini izleme: Karşılaşılan Hata mesajlarını otomatik olarak kullanıcıya bildirimi
Optik arayüzü ile hızlı konfigürasyon için ya da bir el cihazı ya da PC okuma için de kullanılabilir EURIS Kablosuz M-Bus standardı ile kablosuz olarak tüketim verilerini iletir
Tüm ilgili veriler arabirler üzerinden erişilebilir
10+2 Yıl için Uzun ömürlü lityum pil Gelişmiş güç tasarruflu elektronik bileşenler
Güvenli veri iletimi Yazılım bazlı manipülasyon ve tespiti
5+5=10 Yıl Garanti
Onay: DIN EN 834
http://tebasenerjicom/Tebas-Isi-Pay-Olcerhtml

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com