Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bursa, servisi, vestel

Bursa Vestel Servisi

Eski 09-09-2014   #1
kombici

Bursa Vestel Servisi

Vestel marka beyaz eşyalar ülkemizde de en fazla tercih edilen ürünlerdendir Yıllardır insanların güvenerek tercih ettikleri bu beyaz eşyalardan sizler de kullanıyorsanız en ufak bir tamir bakım işlerinde bizlerden yardım alabilirsiniz Bursa Vestel servisi olarak sizlere en yakın şubemizden destek verecek ve ihtiyacınızı çözeceğimizden emin olabilirsiniz
Vestel marka beyaz eşyalardan hangisini kullanırsanız kullanın, en ufak bir arızada bizlerden yardım isteyebilirsiniz Klima, kombi, buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın ve aklınıza gelebilecek tüm Vestel marka beyaz eşyalarınızda bizleri tercih edebilir, en kısa süre içerisinde sizlere ürünlerinizi teslim etmemizi sağlayabilirsiniz
Bunun için yapmanız gereken bizlere telefonla ya da internet üzerinden ulaşmak olmalıdır Arıza bildiriminde bulunarak gerekli bilgilerle birlikte telefon numaranızı da verdikten sonra sizlere ulaşmamızı sağlayabilirsiniz
Vestel marka çamaşır makineniz yazın neredeyse her gün giysi değiştiriliyor olması dolayısıyla sıklıkla kullanılıyor ve bu esnada normalden farklı bir çalışma ile karşılaşıyorsanız yapmanız gereken tekrar kullanmaya devam etmeden Bursa Vestel servisi olarak bizlerden destek almak olmalıdır
Bursa Vestel servisi olarak sizlere en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile hizmet verecek ve son teknoloji ekipmanlarla ihtiyacınıza hızlı çözümler bulmak noktasında yardımcı olacağız Sizler de herhangi bir beyaz eşyanızda sorun yaşıyorsanız yapmanız gereken bizlere ulaşmak olmalıdır Detaylı bilgi için http://wwwbursavestelservisinet adresimizi de ziyaret edebilirsiniz

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com