![]() |
İşçinin Yol Izni Hakkı Vardır |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İşçinin Yol Izni Hakkı Vardırİşçinin yol izni hakkı vardır ![]() ![]() Vermesek bize sorun açar mı? Hangi şartlar altında bu izin verilebilir? K ![]() ![]() Yıllık ücretli iznini işyerinin kurulu bulunduğu yerden başka bir yerde geçirecek olanlara, istemde bulunmaları ve bunu belgelemeleri halinde gidiş ve dönüşlerinde yolda geçecek süreleri karşılamak üzere işveren toplam 4 güne kadar ücretsiz izin vermek zorundadır ![]() ![]() ![]() 7 sene bir işyerinde çalıştım ve işverenimizin agresif tutumlarından dolayı işyerinde devamlı baskı gördüğüm için işten kendi rızam olmadan ayrılmak durumda bırakıldım ![]() ![]() ![]() Tazminatımı "Kendin çıktın" diyerek vermiyorlar ![]() İşyerinden tek taraflı iş akdimi hiçbir mazeret göstermeksizin fesh ettiler ![]() Daha önceden imzalamak zorunda bırakıldığım evrakları göstererek, bu evraklar doğrultusunda benim tazminat hakkım bulunmadığını, hiçbir hakkım olmadığını söyleyerek, hakkım olan tazminatımı ödemiyorlar ![]() 5 ![]() ![]() ![]() Boş kağıtları imzalamakta çok büyük hata etmişsiniz ![]() ![]() ![]() Davada işveren bu boş kağıtların üzerini istifa dilekçesi ile doldurmuşsa, siz de yazının size ait olmadığını ispatlamak için bilirkişi incelemesi talep edebilirsiniz ![]() ![]() NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM? 01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askerlik borçlanmasının ne kadarını borçlanmam lazım? Kaç yaşında emekli olabilirim? 5 ![]() ![]() ![]() SSK girişinize göre, 25 yıl, 50 yaş ve 5375 prim gün şartlarına tabisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALİ ŞERBETÇİ / TAKVİM
![]() |
|