Meleklerle Yaşamak |
07-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meleklerle YaşamakKalbinizi meleklerin mucizelerine açın! * Meleklerinizi duymak… * Meleklerinizden yardım istemek… * Meleklerinizin irili ufaklı mucizelerini hayatınıza çekmek… İşte bu kitap size bunların anahtarını sunuyor! Beki Erikli: Küçük yaşta psişik yeteneklerini keşfeden ve uzun yıllar çevresinin de etkisiyle bu yönünü bir kenara atan Beki Erikli, İngiltere’de Sir John Whitmore’dan Executive Coaching ve Collin Reeve’den NLP Practitioner / Business NLP (Neurolingual Programming) eğitimi aldı Heidelberg’de Coaches Training Institute’un beş aylık yaşam koçluğu eğitim programını tamamladı Hawaii’li şaman Dr Ihaleakala Hew Len’den aldığı Ho’oponopono eğitimi sayesinde öğrenciliği ve kariyeri boyunca bir kenara attığı içsel rehberliğine yeniden kavuştu İçsel rehberliği, onu Münih’te Charles Virtue’dan Medyumluk Sertifikasyonu ve Hawaii’de Dr Doreen Virtue©’dan Meleklerle Çalışma (ATP) ve Meleklerle Medyumluk (ATM) Eğitimi almaya yöneltti Erikli, Executive Coaching/Yaşam Koçluğu’nun yanı sıra, gruplarla ve bireylerle yaşam ötesiyle iletişim, geçmiş yaşam şifası ve ‘meleklerinizle iletişim kurma’ çalışmaları yapmaktadır Eser Adı: Meleklerle Yaşamak Yazar: Beki İkala Erikli Düzelti: Güneş Penso Kapak Hazırlık: Nermin Karahan Kitabın türü: Kişisel Gelişim Sayfa Sayısı: 144 Kitap Boyutları: 13,5cmx21cm |
Meleklerle Yaşamak |
07-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meleklerle YaşamakKitabıda okudum, tavsiyede ettim, arınma dvdsini yaptım, tüyde buldum, bazı olağan yardımlarada tanık oldum ama Bekinin sanırım artık ticaretle yaşamakla ilgili kaygıları olmuşFacebook sayfasından hem kitap sayfasını hemde kendi sayfasını takip ediyorum, hatta 1 ekimde seminerine katılacaktı(m)k ama bazı şeyler soru işareti bıraktı bende ve 2 arkadaşımda da Bence kendisi başka boyutlarla irtibata geçiyor, zira seminer parasını bile güya melekleri söylüyormuş onaSeminer ücretide 150 tl buarada Meleklerin maddesel kavramı var mı acaba? |
Meleklerle Yaşamak |
07-15-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meleklerle YaşamakBence kendisi başka boyutlarla irtibata geçiyor, zira seminer parasını bile güya melekleri söylüyormuş onaSeminer ücretide 150 tl buarada Meleklerin maddesel kavramı var mı acaba? [/QUOTE]bunlar 2011 in melekleri maddesel kurnaz tehlikeli olanlarindan |
Cevap : Meleklerle Yaşamak |
08-07-2014 | #4 |
Kayıtsız
|
Cevap : Meleklerle YaşamakBu işi parayla yapmak doğrumu veya belli bir rakam koymak |
|