Şengül İsminin Anlamı |
08-05-2014 | #1 |
Efsane
|
Şengül İsminin AnlamıŞengül adı ne demektir? Şengül isminin isimler sözlüğünde ki karşılığı nedir? Şengül İsminin Anlamı Şengül isminin anlamı ve manası aşağıda ki gibidir; 1 İnsanın içini açan gül 2 Hep şen olup hep gülmek Şengül İsminin Özellikleri Şengül ismine ait cinsiyet ve köken bilgisi şöyle; Cinsiyeti: Kız Kökeni: Farsça / Türkçe Şengül İsminin Analizi Sonucu Şengül isminin baş harflerinden oluşan analizi aşağıda ki gibidir; Çok üretken bir kişi olan ve bunun yanında güçlü bir yapıya sahip olan bilhassa bu gücünü en iyi şekilde kullanan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sağduyulu davranan, yaratıcılık enerjisini kullanabilen, zaman zaman inatçılıkları olan, işlerini başarmak için son derece çalışan fakat sürekli engellerle karşılaşan, sanata yatkın Şengül İsmi İle İlgili Akrostiş Şiirler Şengül isminin baş harflerinden oluşan özel akrostiş şiirler şöyle; Şengül İsmi için 1Akrostiş Şiir: Şımarttın beni karşılıksız verdiğin aşkınla Eninde sonunda anlatacağım duygularımı sana Niçin böyleyim, neden bu kadar tutkunum sana Gelecek adına içimde yeşerttiğim tüm duygularımla Ümitlerimi aktarıyorum sana, geleceğimiz adına Lütfen beni kırma ve bu birlikteliği tamamla Şengül İsmi için 2Akrostiş Şiir: En güzel anıları yaşattın kalbime Nede güzel anlar yaşamıştım seninle Gül yüzünde nefesimde Üzülme artık gel benimle Leylaklar açar gözlerim seni her gördüğümde Şengül İsminin Numeroloji Yorumu Şengül isminin sayı bilimi ile kişinin karakteristik özelliklerini ortaya koyan numeroloji yorumu şöyle; Sizin gizli gücünüz paylaşımcılıktır Sempatinizi ve anlayışınızı geliştirmeyi öğrenmelisiniz Paylaşım sadece iki kişi arasında olmaz, gurup içinde işbirliği yapmayı öğrenin Nazik ve saygılı olun, siz titiz ve arkadaş canlısı bir kişisiniz Evrensel barışı sağlamak için çalışacaksınız Paylaşımcılık her zaman için sadece iki kişi arasında değildir, bu ortaklığı tüm evrene yayın